Followers

Saturday, April 23, 2011

Dah lama impikan

Aritu p Giant bajet nak beli barang dapo sket alik2 ternampak jualan Livina ni ha..
Aduhaaiii memang dah lama berkenan tapi apekan daya, 'ukur baju di badan sendiri', jangan 'biar papa asai bergaya' susah wooOOoooOOoo...
tapi tengok pada laki aku ni cam konpiden jek nak beli..
siap bertanya bagai ngan promoter ni, yo yo o jek..
sian promoter tu dok bercite, mujur food court kat depan dia jek, kalo dahaga leh trus oder minum ihiks..



 GRAND LIVINA
InsyaAllah kau akan ku jadikan MPV milik ku suatu ari nanti agar senang ku bawa kesana kemari family ku..
Sekiranya rezeki ku lebih, pasti ku akan sambar kau jua..
tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............





3 luvbite for me:

AkuAnakMuda... said...

Amin......semoge menjadi kenyataan,ihiks...

Lina said...

hehe sambar jer 1...

Ena Qalinsya said...

amboiiii ko linaaaa...
meh wit meh ihiks