Followers

Monday, April 18, 2011

Xtxt masa Abah tiada

Aritu Abahnye ke Cameron berkonvoi ngan geng2 skolah dia..
Aku pun pe lagi, langkah panjang la kan..
heppppp bukan langkah panjang hal aku tapi bawak anak2 dara aku r..
nampak jek aku ni banyak hal tapi tak lupa spent time ngan anak2 dara aku taw..
kesayangan aku drang bertiga tuuu


mula2 aku bawak drang potong rambut
memula si Kakak ni takmo langsung sebab dia sayangkan rambut dia tapi bila aku slowtalk ngan dia yang aku hanya nak wat 'V' Style, barulah dia nak..tu pun lepas si Adik potong dulu..
maka ni la rambut terbaru drang, V Style aka layer ihiks.. termasuk la aku......


pastu aku bawak drang ke Taman Teruntum, mini zoo
bagilah drang nak men ape jek... tapi bila drang ajak aku mendaki bukit nak tengok binatang kat atas tu, akudah surrender, tak larat sebab masa tu pun aku tak brape sihat...





petang berikutnya plak bawak drang ke Taman Permainan kat blakang taman aku..
Baby punyela ske almaklumlah keluar dari 'dunia' umah
berlari sana sini, siap men gelongsor, buaian dan jongkang jongkit lagi
yang pasti sronok bila melihat anak2 sronok...
tapi sayang, ade gak yang tak pasan betapa aku rajin melayan anak2 aku ni sobsobsob...





3 luvbite for me:

~nadyahoney~ said...

xpe..bila buat dgn ikhlas, nnt org y xpasan tu pun akan bukak mata..hehhee

MiLanGurLz said...

waaah.
sonox2x!
laen kali na ikot laa.
hik3x!
=)

AkuAnakMuda... said...

Dah bawak anak2 g jln2 ape sume ade lagi ke yg x perasan,ish3x....