Followers

Friday, November 18, 2011

Coti-coti Malaysia

Citer ni dah basi tapi nak citer gak r hehehe...
Aritu p holiday ngan anak2 dan bawak Bibik..
Mak aku antar balik kampung sebab nak berubat dan en hubby plak kena keje so kena tinggal la kan...
Alaaaa aku tak p lama, sehari jek, saje nak release tension dan nak bawak anak2 mandi kolam
Pada mulanya cuak gak sebab tak penah holiday sendirian menjaga anak2 malah tak penah drive jejauh tapi Alhamdulillah, bila niat tu baik maka Dia mempermudahkan segala urusan kita..

Ha ko! cakap sehari tapi bawak beg ngalahkan nak lari dari umah seminggu hehehehe




Baby yang ceria tak sabar nak mandi kolam..



Disebabkan sampai awal so ari masih panas so dak2 ni main dalam bilik dulu..
Mujur bilik besar




Bila tiba waktu leh mandi kolam, masing2 dah tak sabar dan terus tuko baju...


Seronok gila tengok kegembiraan drang..
Aku sempat mandi jap jek sebab tengah mandi tetiba ase 'bendera' nak kuar mengibarkan diri, upanye btol aishhhhhhhhhhh... mujur dapat lepaskan kempunan, kalo idak kena makan dek batu belah batu bertangkup la hikhikhik






Malam tu bawak dak2 makan kat area hotel tu..
Malas nak makan kat otel jek, nampak ngat asik terperap jek kat situ sebab otel ni kureng sket dia nye aktiviti




Pagi tu baru bekpas kat cafe dia, tu pun masing2 makan sket jek, dah rugi huhuhuhu


Dan drang sambung mandi balik sampai dapat kawan lagik...
Dalam kul 11 lebih aku suh drang siap2 then balik...
Alhamdulillah, pengalaman pertama yang cukup sempurna hehehe





6 luvbite for me:

::YUSLINA said...

bestnyer cuti....p holiday kat ner nih???

Ena Qalinsya said...

alaaaa kat Residence Inn, Cherating jek yus...

Ayen... said...

Ermmmmmm....bestnye,huhu.

Neeza.Areef said...

kemain bibik pkai suo pendek..hehe

Lina said...

hehehe bestlah tu

Ena Qalinsya said...

ayen
best ek huhuhuh

neeza
jarang sgt pakai suar pendek, kalo laki aku takde br dia brani pakai, kalo ade idaknye dia pakai

lina
hehehe bole laaa