Followers

Monday, April 25, 2011

Jalin Rambut

Skang anak2 aku sume dah ikut aku berambut panjang..
Kalo idak dulu pantang panjang sket, mak aku suh gunting tapi skang dak2 sendiri yang taknak..
Kalo rambut Adik tu cantek r panjang tapi kalo rambut Kakak tu mak aiii cam sarang tebuan ihiks tapi ok gak kalo dia belajar simpan rambut panjangkan...
Jangan jadi cam aku, rambut sampai majuk tak cepat panjang sebab kroje asik potongggg jek almaklumla dulu style tomboy sket ahaks...

kali ni dek kerana dak2 mood sume baik so bibik drang plak tetiba ade masa lebih so dia rajin2kan diri buat style rambut drang...

  

nie rambut Baby..
paling mencabar malah paling cepat terlerai..
tak sampai 5minit trus dia cabot, camne nak ikat masa p jalan2 camni...




nie plak rambut Adik...
pas jek kena ikat camni trus esok request nak ikat camni gak kat skolah..
taktau la anak dara sowang ni, skali pakai tudung g skolah, skali tak pakai alahaiiii


nie plak Kakak..
dek kerana rambut dia len dari yang len so dia kena ikat cam len gak la..
nampak tua sket Kakak dan nampak bulat comel jek ihiks...

nak jek aku suh bibik wat kat rambut aku hahahahaha







4 luvbite for me:

AkuAnakMuda... said...

rambut ibu nanti abg jalinkan nakkk?hehe....

Ena Qalinsya said...

yolahhhh tuuuuuuu

TuYa said...

pandainye akk wat mcm tu kat rambut deorg..comel..
sape nak watkan mcm tu kat rmbut Tuya!!!nak jugak..

Ena Qalinsya said...

Tuya
ayarrkkkk tuya!
pembetulan!
not me la but Bibik yg wat ihiks...
nnt akk wat kan nak? hehehe