Followers

Friday, April 29, 2011

Lepak TC

Aritu kes nak cari baju seksi muslimah dak2 ni, p la ke TC aka Telok Chempedak..
puas mencari upanye baju seksi ade kat sini..
rega bole la tahan tapi ok sket dari kat mall tu kan...
alang2 dah p cni, lepak r cni sat..




Agak bernasib baik sebab si Abah bawak NIKON dia..
Slalunye dia tak rajin bawak, NIKON dia banyak dipenuhi gambar2 kat opis dan umah jek.. cukup membosankan.. camne nak meningkat kalo camni..
So snap la pe yang patut


Kekadang teringat zaman muda2 dulu dok dating kat batu tu
Sanggup memanjat tapi skang ni dah ade jambatan pun dah malas nak p..
Gpun banyak ngat kera nye, nek menyampah sebab aku kan penakot! http://www.emocutez.com huhuhu






4 luvbite for me:

Lina said...

TC ni mmg byk kenangan wooo

~izan~ said...

izan pun selalu ke sini bila dh takde idea mana nak duduk2 dgn family hehe..kalau dok kat mall,nnt fulus kuar aje hehe..

tp betul la,byk cik mon tu kt situ..takot..kdg2 dia rampas makanan kita.mcm kt taman teruntum jugak =(

AkuAnakMuda... said...

suke nengok gambo yg last skali kat atas batu tu tp sedih gaklaa sbb dah jarang sgt2 dpt gitu skrg.......huhu.

Ena Qalinsya said...

lina
wahhhh ko ajin dating cni ek... kalo tau, msti rajin aku skodeng hahahaha

izan
tol tu izan, mnakutkan si mon ni.. bila la drang ni nk lenyapkan huhuu

AAM
akan dpt slalu kalo ajin jd jurukameranye hik3