Followers

Thursday, April 14, 2011

Teruja bebs.............

aritu p cari taylor untuk jahit baju aku sesambil tu survey taylor mana yg layak menjahit baju raya aku anak banak kan... wah ayattt kuang ajaq je kan ihiks...
ekceli dulu aku biasa ngan kakak ipar aku ni tapi dek kerana dia slalu bz so aku try 2..3orang taylor len tapi tak kena ngan jiawa raga la cheewaaahhh..
tapi akhirnye aku jumpa jua taylor yang serasi bersama akhirnye aku decide dia la jadi taylor aku pasni walaupun agak mahal sket asalkan aku ase selesa ngan pemakaian aku dari tak selesa kan...



dalam pada tu...
ternampak salah satu kain sutera ni ha..
mak aiiii meruntun jiwa bebs..
teruja akan kaler nye...
puas dah tolak tapi dia melambai2 gak suh aku amik, camne ni..

akhirnye aku mengalah arghhhhhhhhhhhhhhh
teruja bebs! takle tahan... 
reganye? huhuhu RM250..
mujur leh bayo 2x..
nak wat baju raya la kalo camni ihiks..






2 luvbite for me:

yay@azidie89 said...

cantik kain tu =_<

Ena Qalinsya said...

hikhikhik.. tu pasai truja