Followers

Saturday, May 7, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011




dah lama aku minat mamat encem ni pastu blog dia plak glemer...
dia punye ayat sempoi giler tapi padat maknanye..
dan yang pasti kali ni aku nak masuk 'peraduan' dia tapi bukan utk menang sebab aku memang NO LUCK kalo bab lucky draw ni ihiks.. tapi untuk meramaikan blogger...





8 luvbite for me:

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- tengok cite hindustan tak ???
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

Ena Qalinsya said...

slamat malam minggu

tgkkkkk..ok akan ku terjah

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Muhammad Khairul Fahmi said...

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jum main Layang-Layang dengan Nadh nak?

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

FAZLINA AZIZ said...

singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!

waniey syazwani said...

datang gegar dari blog BA
sorry lambat, baru abih exam
:)
jemput datang blog saya