Followers

Tuesday, May 17, 2011

Monrods

Akhirnyeeeee... sampai jua aku disini
Lina, aku pun dah try makan kat cni, not bad, harga pun ok tapi sayang... masa tu tak plan so tak bawak r kad pekerja, kalo idak kompem dapat 10% huhuhuhu


hanya bawak dak 2 orang ni, kalo bawak Baby kompem tak dapat nak makan 


tak reti nak minum air pelik so oder air bandung ni je la...
kaler cantekkk ase pun sweetttttt....


cuba teka pe beza nasi ayam atas dan bawah?
ekceli nasi ayam atas namanye Nasi Ayam Panggang so ade skali ngan sambal belacan..
kureng rasanye sebab ade ase pahit2 pedas dia tu...


Yang ni plak Nasi Ayam Madu, nasi ayam biasa tu la..
rasanye kena tanye AG dan anak2 sebab drang yang makan tu



Kebetulan masa kitaorang makan, taktau function pe yang drang nak wat sampai tiup2 belon maka dapatlah Adik belon satu... dan kini sakan si Baby main kat umah 



3 luvbite for me:

~izan~ said...

teringin nk mkn kt sini tp tak jejak2 lg..asyik lalu dan pandang aje hehe..nnt la tnggu org d laut balik,bley ajak..ari tu tgk bigeyes review pun nmpk best =D

Lina said...

ohhh dpt lar rasa nasi ayam yg len tu yer sbb ari tu rasa nasi ayam istana tu jer...lor nape x rasa western sedap gak

Ena Qalinsya said...

izan
pekata kumpul blogger kontan mkn kat cni.. kita tong2 r or bayo sndiri ihiks...

lina
nasi ayam istana camne plak asenye lina?