Followers

Sunday, May 15, 2011

Sup Gear Box

 Ari berikutnya pergi anto smula mpv sewa tu...
taktau la nak cakap, antara tak reti nak berbudi bahasa, atau memang tak ade budi pekerti or what ntah r...
masa datang sewa, hanya berurusniaga di luar pagar.. kalo taknak jemput masuk skalipun, ape salahnya ko bukak je pagar tu, bukan hadaappp sangat nak masuk dalam umah tu ha..
ni nak pulang keta sewa, hanya suh hulur kunci kat tingkap jek..
mak aiiii, ni nak gelar ape ni... keje polis tapi camni ke cara polis melayan ek..
hurmmmmm ntah leee.................


Masa balik tu, tingin nak melantak so singgah r kat gerai berdekatan dengan umah dia...
nak try Sup Gear Box sebab slalu ngat nampak ramai org so nak try tengok sedap ke tak..

 oh ya, kali ni pergi ngan AG sajek, tak bawak anak2.. 

Ermmmm komen ek...
Sup dia masam, taktau r kalo memang jenis sup gear box ni masam wallahuallam la kan tapi memang masam r, tak bestttt tapi daging dia banyak.. kalo tak masam memang best...
oh ya, gerai ni bertempat di Sungai Isap Jaya, Kuantan ye...




1 luvbite for me:

AkuAnakMuda... said...

Pasni cari tempat lain plk kan,hehe...