Followers

Monday, May 16, 2011

Selamat tinggal penghibur atiku

 Start arini, kak ena dah takde ngan kowang...
start arini gak kowang epi tanpa kak ena...
start arini gak kak ena kan keseorangan...
start arini gak kak ena akan mula merindui sakat, gurauan dan ketawa dari kowang...
hurrmmmmmmmmmmm...


adik2ku, kak ena windu kowang..
kowang adik2 yang paling besttttt..
yang memahami dan menghormati privacy kawan2..
yang bukan jenis sok sek sok sek..
yang boleh simpan rasie
aduuhhhh tetiba sebak 
http://www.emocutez.com

windu saat2 kita kuar makan bersama tapi kini susah sket sebab masa tak sama...
windu gelak tawa kita..
windu akan mek klebek yang slalu blur hehehe
windu akan mek nano yang slalu slow ihiks...
aduuhhhhhhhhhhh miss our memoriesss
 http://www.emocutez.com


adik2 laki ku...
kowang the best adik2 laki yang penah kak ena kenal..
kita slalu bergado kekadnag memain dan penah jugak gado sungguh sampai terkadang terkeluar kata2 kesat namun kita still together.. nampak ngat kuat lagi ikatan kita, kalo idak dah lama bermasam muka kan.. 

Adik2ku..
teringat kenangan2 kita...
makan seafood bersama..
sambut arijadi bersama..
bersukan pergi asing tapi kira bersama la gak hehehe..
bergurau bersama...
cukup memahami dan sepakat tu bersama..
dan yang pasti susah senang memang bersama r...

cukuppp windukan kalian.. teramat2...
mudah2an kalian tidak melupakan kak ena dan kenangan kita bersama..
http://www.emocutez.com


Dik
kau yang paling kak ena sayang
alhamdulillah, sebelom kak ena kuar, ko temui kebahagiaan yang ko kecapi dari dulu, bersyukur kak ena dengan rahmat itu...
mudah2an ko bahagia hingga ke anak cucu dik..
mudah2an jugak ko makin kuat dan bersemangat bila kak ena takde nanti..
kak ena tau, ko bukan yang lemah macam dulu, ko dah makin kuat.. jangan skali2 menunjukkan pada orang akan kelemahan ko ye dik..
papehal nak kongsi ngan kak ena juz bgtau k, insyaAllah kak ena sentiasa ade disisi ko walaupun jauh...
kenangan kita tempuhi bersama antara susah dan senang takkan kak ena lupakan..
tima kasih kerana memahami dan sentiasa berada disisi kak ena tika kak ena ditempuhi pelbagai dugaan...
kak ena amat hargai akan persahabatan kita, biar ia berkekalan sehingga ke akhir hayat, AMIN...


Adik2ku...
tolong jaga abang long kowang tu ek..
tolong jugak sket2 keje dia, dia tu terlalu stress.. kang dia masuk spital, lagi truk kowang kena wat keje dia so tolong dia ek...hehehhe


Abang Munawar
terima kasih memahami saya..
jaga diri baik2...
maafkan saya ye kalo ade terkasar bahasa...
jangan terlalu stress, jangan tunjuk betapa cerdiknya kita kerana ramai ske mempergunakan kita bila kita cerdik, better tunjuk kita bodoh tapi bukan dungu taw hehehehe
nanti kak fida temankan abg munawar ek.. jangan takut... hehehe

really..really..reallyyy miz uouls...........
damn it!!! hurrmmmmmmmmmmmmmm
http://www.emocutez.com

jaga diri masing2..
ingat kenangan kita bersama..
terima kasih segalanya dan maaf atas segalanya...





3 luvbite for me:

wifenavy said...

kena posting ke?

~nadyahoney~ said...

bongok la kak ena..wat kiter shedih jer...huhuhuhu..xmau meleleh air mata..maluuu...:-( nnt nizam nmpak dia ejek..

Ena Qalinsya said...

wifenavy
aah kak, ke opis len tp masih leh jmp sbenonye ekekekeke

nad
jgn bazirkan airmata mu itew wahai adikku.. kit amasih leh jmp lg.. windu celoteh kamo!