Followers

Saturday, July 23, 2011

Epi besday 'QAISYA'

Sambungan dr besday 'QAISYA'... so layankan jek k...

Banner yang di tempah tiap2 tahun sempena besday QAISYA..
Dulu harganya RM18 tapi skang dah naik RM25 ish ish ish.. walaupun masih murah jika dibandingkan di luar sana tapi yang menjadi musykilnya tu, nape jauh ngat naik tu.. kalo setakat RM20 leh lagik tapi ermmm xpe r, nak wat camne, dah biasa wat kat situ...


Seperti biasa kek yang ditempah cuma kali ni berbeza sebab dapat tempah kek Barbie malah gambar ni leh dimakan hehehe

Yang ni plak coklat yang ditempah dari Tn Hisham.. kreatifkan, siap ade gambar Kakak dan Adik daannn ia juga boleh dimakan...


Juadah yang dihidang... Juadah yang simple iaitu Pulut Kuning, Mee Sup, Apam Polkadot, Puding Pelangi (alkisah aku membuatnye akan ku cite kemudian huhuhu) dan Bubur Kacang

Tuan rumah yang berbaju oren

Begitu jugak baju anak2 tuan rumah...


Tetamu paling awal yang datang iaitu cikgu taska Adik.. 

Kali ni agak memeranjatkan sebab tak expact kawan2 Adik yang ramai datang, slalunya kawan2 Kakak...

Cikgu lama Kakak dan Cikgu Adik terkini di Taska Iman Kids... Cikgu malah taska yang banyak membantu Kakak dan Adik dalam mengenali urup2

Hadirin mulai datang


Seperti biasa Kakak dan Adik tak pernah potong kek dan tiup lilin sambil ramai2 nyanyikan lagu EPI BESDAY.. juz potong gitu2 jek...


Kawan2 hubby aku dah mula datang

Baby mula buat pangai... masih dalam keorenan

Kawan rapat Kakak a.k.a anak kawan baik aku... Mujur la ade Mira, kalo idak sunyi la Kakak

Thanx Lina sudi datang

Amboiii Qistina, sedap ngat ke mee tu? hehehehe

Akhirnye datang jugak kawan Kakak.. sian Kakak..



Kawan2 lama aku yang dah 16tahun tak jumpa, tak sangka kat sini titik pertemuan kami.. Thanx Suzy n Gee kerana sudi datang


Punyela hepi dapat jumpa kawan lama

CAKKK!!!!
Baby sudah bertuko kaler PINK..Puas aku suh tuko tapi dia taknak gak.. HUH!!! dasar kepinkan sungguh r...dah lari kaler tema Ibu

Kakak dan Adik epi men ngan kawan2 yang datang walaupun sket

Bergambar untuk kenang-kenangan

Kawan Kakak berbangsa cina pun datang

Ni grup family hubby aku... kehadiran drang pun dah penuhkan umah 

Kawan Kakak yang last datang.. sempat gak la main2..


Nie plak tetamu yang paling lambat skali datang sebab baru bangun tido...
sabo je r pengantin baru ni ha..anyway ieda, sowy kak ena tak dapat nak datang lawat ieda aritu n one more things CONGRATULATIONS! u r the man r maidy ahaks..ooPpppssss~~


QAISYA disamping hadiah2 yang diterima...
Thanx a lots pada sesiapa yang sudi datang ye..






2 luvbite for me:

~izan~ said...

wah meriah,oren2 gitu..cantik2..hepi besday yer..

murah la banner tu...ishh izan selalu tempah RM70++,tgk design n kaler..7 x 3kaki..huhu.tempah kt mana ek? lps ni nk tmph kt situ gak la..

semua berjalan lancar kan,mesti seronok bukak2 hadiah tu =D

~nadyahoney~ said...

http://nadyahoney.blogspot.com/2011/07/langkah-pertama.html