Followers

Wednesday, July 20, 2011

Persediaan Besday Kakak & Adik

Alahaiiii punyela lama tak apdet kan... sempat bersawang tak tapi tima kasih sebab ade still yang nak komen maupun chat tapi maafla ye, btol2 sibuk dan emosi terganggu sedikit...
skang ni masih terganggu tapi mood mai nak mengarang so kita karang sampai muntah punye ekekeke

seperti biasa, cite yang nak dikongsikan adalah BASI semata2 so taknak baca leh next..next..next.. ye huhuhu

PREPARATION BESDAY KAKAK & ADIK (yang dah berlaku sebulan yg lepas ihiks)

Seperti biasa kad jemputan Kakak dan Adik mesti kena ada sebab nak ajak kawan2 drang takut drang tak tau umah mana plak kan..


Nie plak yang nak ditepekkan di beg2 goodies kengkawan dia agar senang parents dia tau sape empunya badan si EISYA dan si EIQA ni..


Hanya plastik beg jek sebab kalo bagi beg kertas maupun beg lawo, rugi wooOOoooOOoo.. budak bukan nak sangat beg tu, dia cuma nak isi dalam tu jek...
oh ya, tema kali ni kaler OREN ye...


Alhamdulillah mujur Adik membantu.. harapkan Kakak, Kakak dah 'membatu' (tido) di bawah huh!


Goodies2 yang nak diberi untuk kengkawan Kakak dan Adik...


ekceli goodies party ni yang Baby punye masa tahun lepas tapi tahun lepas tak jadi buat so dapat la kakak2 dia pakai.. nanti yang Baby Ibu oder yang len ek...

Beg goodies kat atas tu untuk kelas Kakak dan Adik dan beg goodies ni plak untuk tetamu2 kecik yang mai umah...

Itu jekkk... 



2 luvbite for me:

wifenavy said...

waaaa... happening nyerrr

~izan~ said...

wah..sgt meriah tu.. =D

tema oren yer..cantik!~