Followers

Friday, July 8, 2011

Hahahah kelako ke kiut gini?

Penah tengok tak Astro 618 channel babytv...
dia siap ade laman web lagi yang leh anak2 kiter belajar iaitu www.babytv.com..
memula channel tv ni muncul, semangat la si Kakak ni men sampai aku ni tak le langsung nak men laptop, nyampesss taw.. siap kena 'beratur' lagi huhuhuh

masa tu punye la tensen nak tunggu giliran so aku pun merajinkan diri melihat games2 yang Kakak men..


Tetiba aku perasankan sesuatu..
pelik! tapi cam kenai.. mende tu ek...
nampak tak?
bila di zoom...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



wakakakakakaka
adoyaaiiiiiiiiiiii
ase nak putus urat prot aku ketawa..
leh Kakak letak muka Abahnye dalam salah satu karektor kartun tu.. 
muka kelako lak tu hahahahaha aduhaiiii



2 luvbite for me:

~nadyahoney~ said...

akak, jom pegi gathering blogger kt taman gelora 30 julai ni..banner tgk sy punya blog

Ayen... said...

kahkahkahkahkah......kuang asam betul kakak.