Followers

Tuesday, April 26, 2011

Last minit plan~Senamrobik

Di awal 7.00 pagi Kakak muncul di tepi katilku..
K : Ibu, arini 24hb, ade senamrobik kat skolah
aku yang masik mamai ni pun menjawab..
I : dah tu, Kakak nak pergi ke?
K : nak..
I : dah tu ngaji camne? tak p la
Kakak pun geleng kepala
I : kalo camtu, p la mandi trus
tu la pestaim aku ase bila suh mandi, berkejar dia p mandi, kalo idakkkk hareeemmmmmm punye r susah... so nak taknak aku pun bangun r siapkan diri p senamrobik..
gile tol, tak prepare ape2 pun..
kasut2 dak2 ni pun pakai taram jek ape yg ade, cukup kelako..
Kakak berkasutkan selipar dan berstokin, Adik plak berkasutkan kasut raya pinky kaler hahaha nasib la kowang... Ibu paling tak ske last minit nye plan tapi nasib la kan...


 Sampai tu tengok orang dah start so tanpa warming up nye trus bersenamrobik..
mula la kaki krem tapi kaberrr...kaberr...



 ade la jugak mak bapak yang join.. 

tak ramai mana tapi okla kan atleast kita pun join walaupun sekejap cuma


  

 baju merah tu 'cikgu senamrobik'nye..
kureng r tapi kena la sebab ajar budak2 dan makpak budak2 kan..
cuma lagunye tak best...tak menaikan semangat langsung





 yah! yah! yah! 1..2...3
semangat 3 branak ni senamrobik..
siap Kakak sound aku 'Ibu ni tak pandai r'
Amboii!!! nek tercabar plak kita dibuatnyeee..

 Dan akhirnye senamrobik pun tamat..
aku ase tak sampai 20 minit pun aku kat situ..
patutnye wat la sejam ke sebab susah payah makpak datang alik2 tak sampai stengah jam dah siap..


Dan kamilah 'bidan terjun' senamrobik yang bersemangat
pasni pihak skolah leh wat lagi tapi kalo ramai2 pastu lagu best n lama sket baru bessssttttttttttt...



2 luvbite for me:

AkuAnakMuda... said...

suami x join skali ke.....hehe.

Lina said...

naper aku rs dressing tu cam x kene jer ini mesti 2 dlm 1 ni...pas senamrobik terus g jenjalan hehe