Followers

Sunday, November 13, 2011

Bersyukur....

Alhamdulillahhhh
keputusan peperiksaan Kakak dan Adik memuaskan walaupun sedikit tak puas ati tapi bak kata org, bersyukur dari dapat nombor last kan...
Bab sikap Kakak maupun Adik wat masa ni tiada komplen dari cikgu2 dia, sume bagus.. sume menyatakan Kakak dan Adik menurut perintah dan senyap jek... Kerja2 yang diberi sume leh siap walhal cikgu2 drang taktau, drang ni lepas geram kat umah..ngan aku2 drang lepas geram grrrrrrrrrrrrrrrr
Kakak dapat no.4 dalam kelas, disebabkan sikap yakin dia tu melampau sangat akhirnye tergelincir lagi, tu yang menyakitkan ati...
Adik plak dapat no.3, pada mulanya tak percaya sebab Adik memang ZERO tapi alhamdulillah, tak bazir bayar mahal2 TASKA IMAN KIDS ni, memang drang publish btol dak2...
Alhamdulillah bersyukur padaNYA kerana mengurniakan anak2 yang bijaksana...

Dan kerana usaha drang bertungkus lumus walaupun tergelincir dalam menjawab kertas peperiksaan maka hadiah yang aku beri adalah PSP dan PXP...
Ekceli nak beli PSP dua tapi faham2 je r reganye so sambar yang murah satu...
Owhhhh yang brick game tu untuk Baby sebab bertungkus lumus gak menangis dan berebut game ngan kakak2 nye huhuhuhuhu

Mudah2an selepas ini peningkatan pembelajaran Kakak dan Adik makin menaik dan memberangsangkan...
Tu doa Ibu selalu untukmu anak2 kesayangan Ibu..





2 luvbite for me:

wifenavy said...

hi hi.. kalau dapat no 1 kena bagi I-Pad / Galaxy Tab la pulok.. parah wei!!!

Ena Qalinsya said...

hahaha ekceli makpak dia jek yg sbeno2nye beria nak men hehehe