Followers

Sunday, November 13, 2011

Tolong ye kowang

STICKY POST



Cantek tak baju blog aku? hehehehe
tapikan kowang, dalam ske tu ade yg sedeyyy
kerana tuko baju blog, sume list2 fren ilang huwaaaaaaaaaaaaaaa
cari kat blog lama pun leh ilang gak huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
camne leh jadi camni niiiiiiiiiiiiii

aku nak mintak tolong niiii..
kowang tolong ekkkk...
komen aku atau drop ur blog here
aku nak letak kat list aku..
tolong ekkkk plisssssssssssss plissssssssssssssssss plisssssssssssssss





8 luvbite for me:

~nadyahoney~ said...

nasib baik sy punya link dh ader..:-)

Neeza.Areef said...

cantik...

Kasih Firdaus said...

aku punya : http://aidaryzal.blogspot.com..nak glemer gakk

Ena Qalinsya said...

nad
ko kan dlm LUVLY BLOG kmpem r ade

neeza
lama tak berblog ngn ko hehehe

aida
ase nk tampo jek ko, kan dh ade blog ko dlm list aku :P

CuTeMiUt78 said...

lor ya ke... link aku ada tak..
http://cute-miut78.blogspot.com

::YUSLINA said...

salam...

wooiitt...ko nih dah ter"advance la pulak....apasat entry ko nih bulan dec dah??...hikhikhik

Ena Qalinsya said...

cute
kompem link ko ade..

yus
tu namanye STICKY MODE yang, kalo idak ia takle stay lama so aku letak biar sampai ujung thn ihiks...

aizamia3 said...

singgah sini dari blog k.aida.. ;)